Speciale aanbieding voor horecaondernemers in de Achterhoek

Als horecaondernemer in de Achterhoek ontvangt u een inspectierapport op maat voor uw vetkanalen.

Heeft u een horecaonderneming in de Achterhoek? Profiteer dan nu van onze speciale aanbieding: inspectierapport van uw vetkanalen en motoren voor slechts €75. Zorg ervoor dat uw keuken aan de hoogste hygiënenormen voldoet! Mocht het nodig zijn stellen we direct een professionele, op maat gemaakte offerte voor u op. Uw geïnvesteerde 75 euro krijgt u terug zodra we uw vetkanalen en motoren een professionele reiniging geven.

Waarom is deze actie belangrijk?

Uw keuken is het middelpunt van uw horecaonderneming. Een schone keuken is onmisbaar voor de veiligheid en gezondheid van uw gasten en personeel. Het is ook van belang om te voldoen aan de strenge HACCP-normen. Vuile of verstopte vetkanalen kunnen ernstige problemen veroorzaken, zoals brandgevaar en besmetting van voedsel. Laat vervuilde vetkanalen en/of motoren daarom professioneel reinigen om risico’s te vermijden en uw keuken optimaal te laten functioneren.

Directe voordelen voor uw onderneming

Met onze service zorgt u direct voor:

 • Verhoog de brandveiligheid: Verwijder vetophopingen om brandrisico’s te minimaliseren.
 • Verbeter hygiëne: Handhaaf een schone en hygiënische werkomgeving conform de HACCP-normen.
 • Bespaar energie en werk duurzamer: Schone apparatuur door grondige reiniging verlaagt energieverbruik en bevordert duurzaamheid.

 

HACCP: Uw verplichtingen, onze zorg

Volgens de HACCP-wetgeving moet u als horecaondernemer risico’s in voedselprocessen beheersen en verminderen. Vetkanalen reinigen is hier een belangrijk onderdeel van. Met onze service voldoet u moeiteloos aan deze regels. Maak uw keuken veiliger en hygiënischer met onze deskundige aanpak.

 

Eenvoudig en snel geregeld

Meld u vandaag nog aan! Met één telefoontje of door het invullen van onderstaand formulier plant u een afspraak in. Ons team staat klaar om u op een tijdstip dat u schikt, van dienst te zijn. Geniet van een zorgeloze service die uw keuken transformeert.

  Laat uw gegevens achter door het formulier in te vullen. Binnen 24 uur hebben we contact.

  Wat wij voor u doen

  Tijdens onze service voeren wij een grondige inspectie uit. Onze deskundige medewerkers gebruiken de beste technieken om uw keukenapparatuur en vetkanalen te analyseren. Mochten wij over gaan tot behandeling dan ontvangt u van ons een certificaat als bewijs van de professionele reiniging.

  Maak Nu Gebruik van Deze Unieke Aanbieding!

  Wacht niet langer en zorg ervoor dat uw keuken voldoet aan alle eisen. Voor slechts €75 krijgt uw keuken de aandacht die het verdient. Dit aanbod geldt tijdelijk, dus grijp nu uw kans. Neem vandaag nog contact op en zet de stap naar een veiligere en efficiëntere keuken.