Speciale aanbieding voor horecaondernemers in Drenthe

Een inspectierapport op maat voor uw vetkanalen, speciaal voor horecaondernemers in Drenthe.

Bent u een horecaondernemer in Drenthe? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: inspectierapport voor uw vetkanalen en motoren voor slechts €75. Zorg ervoor dat uw keuken aan de strengste hygiënenormen voldoet! Indien nodig stellen we meteen een professionele, gepersonaliseerde offerte voor u samen. Uw investering van 75 euro krijgt u terug zodra wij de professionele reiniging van uw vetkanalen en motoren uitvoeren.

Waarom is een professionele reiniging van uw vetkanalen en motoren essentieel?

Het hart van elke horecazaak is de keuken. Vet en vuil kunnen zich ongemerkt ophopen in de vetkanalen en keukenapparatuur. Dit vormt niet alleen een risico voor de brandveiligheid en hygiëne, maar vermindert ook de efficiëntie van uw apparatuur. Het naleven van de strenge HACCP-normen is essentieel. Laat geen ruimte voor risico’s met vervuilde vetkanalen of motoren! Als u dat wenst, kunnen we een uitgebreide dieptereiniging van uw gehele keuken verzorgen. Dit garandeert een keuken die niet alleen voldoet aan alle hygiënische eisen maar ook optimaal functioneert.

Directe voordelen voor uw bedrijf

 • Verhoog de brandveiligheid: verwijder vetophopingen om het risico op brand te verkleinen.
 • Verbeter hygiëne: Handhaaf een schone en hygiënische werkomgeving die voldoen aan de HACCP-normen.
 • Energiebesparing en duurzaamheid: Een grondige reiniging zorgt ervoor dat uw apparatuur efficiënter werkt en uw energieverbruik lager is

 

HACCP: Uw verplichtingen, onze zorg

Volgens de HACCP-wetgeving moet u als horecaondernemer risico’s in voedselprocessen beheersen en verminderen. Vetkanalen reinigen is hier een belangrijk onderdeel van. Met onze service voldoet u moeiteloos aan deze regels. Maak uw keuken veiliger en hygiënischer met onze deskundige aanpak.

 

Eenvoudig en snel geregeld

Meld u vandaag nog aan! Met één telefoontje of door het invullen van onderstaand formulier plant u een afspraak in. Ons team staat klaar om u op een tijdstip dat u schikt, van dienst te zijn. Geniet van een zorgeloze service die uw keuken transformeert.

  Laat uw gegevens achter door het formulier in te vullen. Binnen 24 uur hebben we contact.

  Wat wij voor u doen

  Tijdens onze service voeren wij een grondige inspectie uit. Onze deskundige medewerkers gebruiken de beste technieken om uw keukenapparatuur en vetkanalen te analyseren. Mochten wij over gaan tot behandeling dan ontvangt u van ons een certificaat als bewijs van de professionele reiniging.

  Maak Nu Gebruik van Deze Unieke Aanbieding!

  Wacht niet langer en zorg ervoor dat uw keuken voldoet aan alle eisen. Voor slechts €75 krijgt uw keuken de aandacht die het verdient. Dit aanbod geldt tijdelijk, dus grijp nu uw kans. Neem vandaag nog contact op en zet de stap naar een veiligere en efficiëntere keuken.