Speciale aanbieding voor horecaondernemers in Salland

Als horecaondernemer in Salland ontvangt u een inspectierapport op maat voor uw vetkanalen.

Heeft u een horecaonderneming in Salland? Profiteer dan nu van onze speciale aanbieding: inspectierapport van uw vetkanalen en motoren voor slechts €75. Zorg ervoor dat uw keuken aan de hoogste hygiënenormen voldoet! Indien nodig stellen we onmiddellijk een professionele, op maat gemaakte offerte voor u op. De investering van 75 euro krijgt u terug zodra we uw vetkanalen en motoren mogen voorzien van een professionele reiniging.

Waarom is deze actie belangrijk?

Uw keuken is het hart van uw horecazaak. Een schone keuken is cruciaal, niet alleen voor de veiligheid en gezondheid van uw gasten en personeel, maar ook om te voldoen aan de strenge HACCP-normen. Deze regels vereisen dat alle voedselcontactpunten hygiënisch schoon zijn. Neem geen risico’s met oude of vervuilde vetkanalen!

Directe voordelen voor uw onderneming

Met onze service zorgt u direct voor:

 • Verhoog de brandveiligheid: Verwijder vetophopingen om brandrisico’s te minimaliseren.
 • Verbeter hygiëne: Handhaaf een schone en hygiënische werkomgeving conform de HACCP-normen.
 • Bespaar energie en werk duurzamer: Schone apparatuur door grondige reiniging verlaagt energieverbruik en bevordert duurzaamheid.

 

HACCP: Uw verplichtingen, onze zorg

Volgens de HACCP-wetgeving moet u als horecaondernemer risico’s in voedselprocessen beheersen en verminderen. Vetkanalen reinigen is hier een belangrijk onderdeel van. Met onze service voldoet u moeiteloos aan deze regels. Maak uw keuken veiliger en hygiënischer met onze deskundige aanpak.

 

Eenvoudig en snel geregeld

Meld u vandaag nog aan! Met één telefoontje of door het invullen van onderstaand formulier plant u een afspraak in. Ons team staat klaar om u op een tijdstip dat u schikt, van dienst te zijn. Geniet van een zorgeloze service die uw keuken transformeert.

  Laat uw gegevens achter door het formulier in te vullen. Binnen 24 uur hebben we contact.

  Wat wij voor u doen

  Tijdens onze service voeren wij een grondige inspectie uit. Onze deskundige medewerkers gebruiken de beste technieken om uw keukenapparatuur en vetkanalen te analyseren. Mochten wij over gaan tot behandeling dan ontvangt u van ons een certificaat als bewijs van de professionele reiniging.

  Maak Nu Gebruik van Deze Unieke Aanbieding!

  Wacht niet langer en zorg ervoor dat uw keuken voldoet aan alle eisen. Voor slechts €75 krijgt uw keuken de aandacht die het verdient. Dit aanbod geldt tijdelijk, dus grijp nu uw kans. Neem vandaag nog contact op en zet de stap naar een veiligere en efficiëntere keuken.