Speciale aanbieding voor horecaondernemers in Twente

Investeer 75 euro en ontvang een inspectierapport op maat.

Heeft u een restaurant, café of andere horecagelegenheid in Twente? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: inspectierapport voor uw vetkanalen en motoren voor slechts €75. Zorg dat uw keuken voldoet aan de hoogste hygiënestandaarden! Mocht het nodig zijn dan ontvangt u direct een professionele offerte op maat voor uw situatie. De investering van 75 euro krijgt u terug zodra we uw vetkanalen en motoren mogen voorzien van een professionele reiniging.

Waarom kiezen voor professionele reiniging van vetkanalen en motoren?

Een schone keuken is essentieel voor elke horecaonderneming. Vet en vuil hopen zich ongemerkt op in vetkanalen en keukenapparatuur. Dit kan niet alleen de veiligheid en hygiëne in uw keuken in gevaar brengen, maar ook de efficiëntie van uw apparatuur verminderen. Indien gewenst kunnen we u een complete dieptereiniging van uw gehele keuken aanbieden.

Uw voordelen op een rij

 • Verhoog de brandveiligheid: Verwijder vetophopingen die brand kunnen veroorzaken.
 • Verbeter hygiëne: Zorg voor een schone, hygiënische werkomgeving die voldoet aan de HACCP-regels.
 • Bespaar energie en werk duurzamer: Schone apparatuur werkt efficiënter en verbruikt minder energie.

 

HACCP: Uw verplichtingen, onze zorg

Volgens de HACCP-wetgeving moet u als horecaondernemer risico’s in voedselprocessen beheersen en verminderen. Vetkanalen reinigen is hier een belangrijk onderdeel van. Met onze service voldoet u moeiteloos aan deze regels. Maak uw keuken veiliger en hygiënischer met onze deskundige aanpak.

 

Eenvoudig en snel geregeld

Meld u vandaag nog aan! Met één telefoontje of door het invullen van onderstaand formulier plant u een afspraak in. Ons team staat klaar om u op een tijdstip dat u schikt, van dienst te zijn. Geniet van een zorgeloze service die uw keuken transformeert.

  Laat uw gegevens achter door het formulier in te vullen. Binnen 24 uur hebben we contact.

  Wat wij voor u doen

  Tijdens onze service voeren wij een grondige inspectie uit. Onze deskundige medewerkers gebruiken de beste technieken om uw keukenapparatuur en vetkanalen te analyseren. Mochten wij over gaan tot behandeling dan ontvangt u van ons een certificaat als bewijs van de professionele reiniging.

  Maak Nu Gebruik van Deze Unieke Aanbieding!

  Wacht niet langer en zorg ervoor dat uw keuken voldoet aan alle eisen. Voor slechts €75 krijgt uw keuken de aandacht die het verdient. Dit aanbod geldt tijdelijk, dus grijp nu uw kans. Neem vandaag nog contact op en zet de stap naar een veiligere en efficiëntere keuken.